O nama


OPG Marko Pejić se bavi proizvodnjom i prodajom lumbri humsa. Osnovali su ga Marko Pejić i Stjepan Martić početkom 2013. godine.

Marko Pejić i Stjepan Martić

Marko ima iskustvo bavljenja raznim poslovima, a poljoprivreda je njegova strast od malena. Iako se sve do nedavno nije aktivno bavio proizvodnjom lumbri humusa, propušteno je nadoknadio u rekordnom vremenu.

Stjepan je također zaljubljenik u poljoprivredu koji se u prošlosti vrlo aktivno bavio uzgojem kalifornijskih glista i proizvodnjom humusa.

S obzirom da obojicu spaja ljubav prema prirodi i organskoj proizvodnji, odlučili su udružiti snage i koristeći svo poznato znanje i prijašnje iskustvo pokrenuti OPG, vođeni prvenstveno idejom neraskidive veze između čovjeka i prirode, koja seže od davnina i koja je danas, zbog uplitanja moderne industrije upitnija nego ikad prije.

Pokretanjem ovog OPG-a, cilj im je ne samo doprinijeti organskom uzgoju diljem RH i svijeta, nego i širiti svijest o njegovoj važnosti.

Proizvodni proces


OPG Marko Pejić nalazi se u Kupincu, gdje su postavljeni bazeni za preradu čistog goveđeg stajskog gnoja uz pomoć kalifornijskih glista.

S obzirom da je naš proizvodni proces otvoren za javnost, svatko je dobrodošao razgledati ga i dobiti informacije o proizvodnom procesu iz prve ruke.

Također, sa svim pitanjima nam se možete obratiti na naše brojeve telefona ili e-mail. Lumbri humus možete naručiti putem telefona, e-maila ili osobnim dolaskom. Molimo da svoj dolazak najavite putem kontakt telefona.

Kvaliteta humusa je potvrđena kemijskom analizom: